Ulogs.org Update: What's Ongoing?Click here.

Update: For "Certified Uloggers"Click here.

alpha

Beautiful Sunday: Lazy Sunday with lazy sunset photos, วันอาทิตย์ที่ขี้เกียจกับพระอาทิตย์ตกเอื่อยๆ

13 comments

kaminchan
65
6 months agoeSteem2 min read

This is my entry for #beautifulsunday created by @ace108 and #thaiphotocontest32.

image

This Sunday has been rather slow going and I was very reluctant to follow my priority list. I have been defeated by the lazy frequency permeated all my space. As the saying goes, ‘if you can’t beat them, you should join them’. Saving energy from pushing the immovable, I decided to let things flow with the vibes.

image

Looking at the weather and the sky, my feeling has been vindicated. It has taken me almost the whole day to recuperate and recharge my battery. The slow sunset was telling me to slower down and listen to the need of the body. Saturday outdoor activities took too much out of my auric field that’s why I needed a good Sunday rest. I could hardly believe that some friend’s company could be so demanding and stressful psychologically! It’s a matter of ‘give and take’ and being charitable to those in need. I really need to give more time for meditation and contemplation. I have noticed that more friends are experiencing stressful situations and they are having their heavy karmic tests. This Year of the Pig starts to give people distressing signals all around. Besides my own minor karmic test, the price of Litecoins has gone up!! Litecoins is the right coin!

image

เมื่อวันอาทิตย์ที่ผ่านมา เราไม่สามารถทำตามรายการที่จดไว้ ให้ตนเอง ต้องทำตามกำหนดเวลา เรากลับไม่มีพลังงานและขี้เกียจมาก อยากจะนอนพักผ่อนอย่างเดียว เราก็พยายามต่อสู้กับตนเองพักใหญ่ แต่ต้องยอมแพ้เพราะมีความเหน็ดเหนื่อยมากขึ้น เลยคิดว่าถ้าฝืนมากก็จะยิ่งเสียพลังมากขึ้น ก็ลองตามความอยากนอน และพักผ่อนดีกว่า ทำให้คิดทบทวนได้ว่า เมื่อวันเสาร์เราทำอะไรได้หลายอย่างมาก และได้ไปใช้เวลากับเพื่อนที่ค่อนข้างจะมีปัญหาหลายประการ เราก็พยายามช่วยให้คำแนะนำ และให้กำลังใจเท่าที่ทำได้ เราสังเกตว่าปีหมูเริ่มจะดุมากขึ้น สังเกตเห็นแล้วว่า เพื่อนและคนรู้จักหลายคนเริ่มเจอบททดสอบชีวิตที่จริงจังมากขึ้น เราเองก็เจอโจทย์ใหม่ก่อนปีใหม่ เหมือนมาเพื่อทำให้เกิดการเปลี่ยนแปลงในชีวิตไม่ให้อยู่ที่เดิม คนเราเกิดมาเหมือนมาใช้กรรมเก่า และมาแก้ปัญหาที่ค้างมาแต่ชาติก่อน เราคงให้พลังเพื่อนมากไป ตนเองจึงต้องพักเพื่ออัดพลังแบตเตอรี่ในตัวให้เต็มก่อน เราคงต้องหาเวลานั่งสมาธิอย่างจริงจังได้แล้ว เพราะเราเริ่มเห็นสัญญาณว่า เราต้องการใช้พลังงานภายในมากมายในปีนี้ มีบางสิ่งบางอย่างที่เริ่มเป็นไปในทิศทางที่เราคาดคะเนไว้ นั่นคือราคาของไลท์คอยส์เริ่มขยับตัวขึ้นแล้ว เสียดายเราไม่ได้ซื้อตอนที่มันลงมากๆ แต่ก็ยังไม่สายเกินไปสำหรับการลงทุน อีกอย่างที่น่าสะสมคือทองคำแท่ง ท่ามกลางความไม่สมดังอารมณ์หมาย ก็ยังมีเรื่องดีๆมาให้แปลกใจ ชีวิตน่าพิศวงยิ่งนัก

image

Wishing you peace, good health and prosperity.

Cheers.

Comments

Sort byReputation